Wij zijn het uitvoeringsbedrijf van vier gemeenten, onder andere van de gemeente Oosterhout.

De natuur bloeit door

Tijdens de coronacrisis lukt het ons nog steeds om het groenonderhoud uit te voeren. Door de gestelde maatregelen, moeten we hetzelfde werk nu met minder handen doen naar normaal. Nu in de winter blijven we afstand houden van elkaar en proberen we het onderhoud zo goed als mogelijk te blijven uitvoeren.  We zetten nog steeds elke dag de schouders eronder, maar we vragen je om begrip voor deze situatie. 

Onze werkwijze

Samen met de gemeenten werken wij aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen een plek verdient. Dat doen wij door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden in bijvoorbeeld de groenvoorziening. Met ontwikkeling, begeleidingen motivatie bieden we een steun in de rug die nodig is om weer aan de slag te gaan. Zo leert en ervaart iedereen op zijn eigen tempo wat werken in de praktijk is. Zodat ze klaar zijn om aan de slag gaan in een baan die bij ze past, bij, via MidZuid of in dienst bij een werkgever. Dat werkt voor iedereen!

Vragen? 

Heb je vragen over onze werkwijze of over het onderhoud? Neem contact op door een e-mail te sturen naar wijkonderhoudoosterhout@midzuid.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 0162 374 000.