Ons sociale werkbedrijf is veranderd, mede door de komst van de Participatiewet in 2015.

Nieuwe naam

Wij zijn een belangrijke werkgever in de regio Dongemond. En we doen steeds meer waardevol werk voor bedrijven, gemeenten en maatschappelijke instellingen. We merkten dat onze naam en uitstraling niet meer zo goed paste bij wat we doen. Daar zijn we, samen met collega’s en het bestuur, mee aan de slag gegaan. Het resultaat is een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe uitstraling die past bij onze toekomst. 

Daarom MidZuid

Onze nieuwe naam is snel herkenbaar. Een Nederlandse naam die je makkelijk uitspreekt. De naam laat ook zien waar we ons bevinden, Midden in de samenleving en in het Zuiden van het land. En je ziet beweging en verbinding. Kijk maar naar de golven in het logo, die met de punt eronder een soort wifisignaal vormen. En houd je je hoofd een beetje schuin, dan zie je een M en een Z. 

MidZuid werkt voor iedereen

Dat MidZuid werkt voor iedereen wordt duidelijk als je ons verhaal verder leest. Het werkt voor werknemers van MidZuid omdat ze waardevol werk kunnen doen en eigen geld verdienen. Het werkt voor werkgevers die dankzij MidZuid meer werk aankunnen. En omdat door MidZuid minder mensen nog afhankelijk zijn van een uitkering, werkt onze aanpak voor iedereen!

Lees het verhaal van Egbert Lichtenberg (Algemeen Directeur MidZuid) over deze keuze en nog veel meer.